Ανακατεύουμε τα καρύδια, τα αμύγδαλα, το σουσάμι, το μέλι και τα κανελογαρύφαλλα. Λιώνουμε το βούτυρο, βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε 4 φύλλα βουτυρωμένα. Απλώνουμε λίγη γέμιση και από πάνω απλώνουμε άλλα 2 φύλλα βουτυρωμένα. Επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά και στρώνουμε πάλι 4 φύλλα βουτυρωμένα. Κόβουμε τον μπακλαβά σε τετράγωνα κομμάτια, περιχύνουμε και το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει. Βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά, το αφήνουμε να κρυώσει λίγο (χλιαρό) και περιχύνουμε τον μπακλαβά αμέσως μόλις βγει από τον φούρνο.