Πάστα Φλώρα Κρητικής Καταγωγής

Συστατικά

  • 250γρ βούτυρο
  • 4 αυγά
  • 1 φλυτζάνι γάλα
  • 1 baking powder
  • 1 κιλό αλεύρι
  • 1 συσκευασία μαρμελάδα φράουλα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και ρίχνουμε ένα προς ένα τα αυγά, ανακατεύοντας. Στη συνέχεια ρίχνουμε το γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου) και στο τέλος προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ μαζί με το αλεύρι σιγά σιγά μέχρι να γίνει ομοιόμορφη και μαλακή ζύμη και να μην κολλάει στα χέρια.

Στρώνουμε σε ένα ταψί τη ζύμη, απλώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα και ψήνουμε στους 180ο C για μία ώρα.

μοιραστείτε αυτή τη συνταγή:

Facebook
Twitter
Pinterest