Ανακατεύουμε τα 4 πρώτα υλικά με το σύρμα και στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα ανακατεύοντας πάντα καλά. Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 35-45 λεπτά. Ελέγχουμε αν ψήθηκε καλά βυθίζοντας τη λάμα ενός μαχαιριού στην πίτα. Αν βγει καθαρή τότε το γλυκό μας είναι έτοιμο αλλιώς το αφήνουμε λίγο ακόμη. Αφού κρυώσει τη σερβίρουμε κι αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγη άχνη για πιο όμορφο αποτέλεσμα.